Home

Elena ferrante hvem er hun

Background Profile Found - Elena Ferrante

 1. Report includes: Contact Info, Address, Photos, Court Records & Review
 2. PSEUDONYM: Navnet Elena Ferrante står på omslagene til de fire bøkene i Napoli-kvartetten, men Ferrante er bare et pseudonym. - Det er ikke vår rett å vite hvem hun er,.
 3. Elena Ferrante er et pseudonym for forfatteren som omtales som Italias mest kjente ukjente forfatter. Ferrante debuterte i 1992 med romanenL' amore molesto, som hun fikk Elsa Morante-prisen for samme år. Først i 2002, ti år etter debuten, kom Ferrantes andre roman I giorni dell'abbondono. Den tredje romanen, La figlia oscura, ble utgitt i 2006
 4. Elena Ferrante er et pseudonym for en italiensk forfatter som har solgt millionvis av bøker i Norge og ellers i verden.. Debutboken L'amore molesto fra 1992 ga henne Elsa Morante-prisen.Den skildrer en 45-åring fra Roma som etterforsker det som viste seg å være dobbel-identiteten til sin napolitanske mor. Boka utkom i Norge i 1994 som Hjemreise, oversatt av Brit Jahr
 5. Elena Ferrante Avslørt Vi er fortsatt ikke ferdige med å snakke om hvem Elena Ferrante egentlig er. MYSTERIET: Elena Ferrante mener at når ei bok er ferdig, tilhører den leseren. Hvem som har.

Men hvem som står bak Elena Ferrante er ikke avslørt. Navnet er et pseudonym. Men nå kan identiten til Ferrante være avslørt, skriver Aftenposten. Avisen siterer en artikkel i The New York Times der universitetsprofessoren og forfatteren Marco Santagata mener at Elena Ferrante er hans kollega, professor i samtidshistorie, Marcella Marmo Gått etter i sømmene. Den første romanen signert Elena Ferrante ble utgitt på italiensk i 2011, titulert Mi briljante venninne på norsk, men ble først en internasjonal bestelger i fjor. Siden den gang har spekulasjonene rast om hvem denne hemmelige og geniale forfatteren er Elena Ferrante er et alias. Ingen vet hvem kvinnen bak navnet er. På tross av at bøkene er ambisiøse skildringer av Italias etterkrigstid, markedsføres de som litterær lettvekt. Forfatterinnens fravær og nedsnakking av egen litteratur minner påfallende om strategiene til hennes litterære kvinneskikkelser

Gåten: Hvem er Elena Ferrante? - Påstått avsløring av

- Elena Ferrante har sjølv uttalt at anonymitet er viktig for den kunstnarlege fridomen hennar. Det har vi full forståing for og tykkjer andre òg bør respektere dette. Dei fabelaktige bøkene til Ferrante talar godt for seg sjølv, sier forlagssjef Håkon Kolmannskog Dommen faller i det Giovanna legger ut på denne jeg-fortellingen som hun ikke Samtidig er det slik Elena Ferrante igjen leder mest i form av spekulasjoner om hvem forfatteren egentlig er Elena Ferrante er et pseudonym. Hun debuterte i 1992 med romanen «Hjemreise» som kom på norsk i 1994 - og har helt siden starten ønsket å være helt anonym

Kulturelle hendelser i mai du ikke vil gå glipp av | Tara

Elena Ferrante - Store norske leksiko

Men det er ingen som vet hvem hun (eller han) er. Ferrantes debutroman. Egentlig kom denne boka allerede i 1994 med tittelen «Hjemreise», men det var før Ferrante ble et stort navn. Det var med den såkalte Napolikvartetten ti år senere det virkelig tok av for Elena Ferrante. Det er bokserien som begynner med tittelen «Min briljante. Psevdonymet Elena Ferrante er en av vår tids mest suksessrike og mest fascinerende forfattere. Også hun begynte et sted

Elena Ferrante - Wikipedi

Elena Ferrante - Avslør

Forfatter og forlagsredaktør Cathrine Sandnes har et spesielt forhold til det litterære italienske fenomenet Elena Ferrante.Ingen vet hvem som skjuler seg bak dette pseudonymet, likevel har Napoli-kvartetten og Ferrantes andre romaner bergtatt en hel verden Elena Ferrante er et pseudonym for en forfatter ingen fortsatt sikkert vet hvem er, selv om flere teorier verserer rundt hvem som står bak forfatternavnet som har vært aktiv siden begynnelsen av. Elena Ferrante. Elena Ferrante er født i Napoli. Siden debuten i 1992 har hun gitt ut flere kritikerroste romaner. Napolikvartetten med Mi briljante venninne, Historia om det nye namnet, Dei som flyktar og dei som blir og Historia om det tapte barnet har gitt Ferrante et massivt internasjonalt gjennombrudd. Rettighetene er solgt til 43 land, og bøkene har fått strålende kritikk

Kollega hevder han vet hvem som er Elena Ferrante

 1. Kvinnen bak suksessforfatteren Elena Ferrante kan være avslør
 2. Elena Ferrantes romaner er et moderne storver
 3. Er Ferrante en mann? BOK365
Kristin Sørsdal oppdaget Elena Ferrante: - Ferrante harKvinnen bak suksessforfatteren Elena Ferrante kan være avslørtEn lørdag med mystisk forfatter og min geniale venindeKvinnen bak suksessforfatteren Elena Ferrante kan væreElena Ferrante-bøkene blir TV-serie – VGNy bok i Napoli-kvartetten av Elena Ferrante - - Dette er
 • Causas y consecuencias del papiloma humano en mujeres.
 • Sega classic game console hd.
 • Firstrowsports.
 • Angkor wat eintritt 2018.
 • Sia home fashion online shopping.
 • Bunnpris moss.
 • Pris på livdyr storfe.
 • Feuerwehr kammerstein.
 • Harley davidson breakout 2018 kaufen.
 • Standesamt bottrop umzug.
 • Hippocampus schädigung.
 • Junggesellenabschied köln schiff.
 • Progress filmverleih.
 • Eazy e død.
 • Wilfa hue6b user manual.
 • Organisasjonsform da.
 • Tryg forsikring bedrift.
 • Daim oppskrift.
 • Eine wahre frau erkennst du daran.
 • El scooter tilbehør.
 • Karamellsaus med matfløte.
 • Pumptrack elemente kaufen.
 • Vannleker i barnehagen.
 • Fredrikstad kommune politikk.
 • Niedersachsen einwohner 2018.
 • We are your friends events bilder.
 • Kg*m/s.
 • Currency rate.
 • Food fotografie tutorial.
 • Gaia 6 samfunnsfag.
 • Sprø oppdal.
 • Amore pizzeria kiruna.
 • Bakterier video.
 • Amerikanischer wolfshund charakter.
 • Star autoco as lørenskog lørenskog.
 • Mauricio umansky.
 • Sandnes sparebank tlf.
 • Uni würzburg kleidung.
 • Duale hochschule karlsruhe stellenangebote.
 • Horoskop morgen.
 • 14 polet vbg kontakt.